Realitzem activitats per a grups i entitats que vulguin viure una experiència diferent plena d’emocions. Adaptades pel nostre equip de profesionals. Veciana compta amb un entorn natural ple de possibilitats per gaudir de rutes de senderisme i visites al seu gran patrimoni cultural.
 
Organitzem activitats per a grups d’empreses on els participants són els seus empleats amb l’objectiu d’enfortir la unió entre els membres d’un equip de treball, augmentar la seva motivació o incrementar la seva productivitat.

L’AiE Bagà és el lloc ideal per a la pràctica d’activitats en grup a les seves instal·lacions i a l’espai natural del seu voltant.

Explica'ns el teu pla!

Fes créixer el teu equip

UN PACK AMB TOT INCLÒS

ALLOTJAMENT
MENJADOR
INSTAL·LACIONS
EXPERIÈNCIES

Vine a divertir-te a AiE Bagà. De la resta ens encarreguem nosaltres!

La Vila de Bagà es troba situada en ple Pirineu, a l’extrem nord de l’Alt Berguedà. La població es troba a la vall espaiosa i ampla del riu Bastareny, arrecerada al sud de la barrera del Cadí, i té una extensió de 43 km2.

Al nucli urbà de la vila es diferencia clarament la part antiga de la població, construïda sota el Palau dels Pinós i resguardada per les antigues muralles. Destaca per la seva bellesa la plaça Galceran de Pinós, plaça porxada amb edificis de notable antiguitat, i tot el conjunt del nucli antic medieval.

Al marge dret del riu Bastareny es pot gaudir de la piscina municipal i zona esportiva.

Viure és gaudir!

Organitzem la teva experiència

La Casa de Natura està situada dins del Parc Natural del Cadi-Moixeró, en un dels parcs naturals més grans de Catalunya. És un lloc perfecte per a amants de la natura!

Indicacions:

Abans de creuar el pont de Sant Joan de l’Avellanet, cal prendre una pista no asfaltada a la dreta que senyalitzada com a ‟Aula Natura La Salle”.

Camí de Monell a la font de l’Adou, Cal Cerdanyola

08695 Gisclareny

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Parla amb Nosaltres

  Nom

  Email

  Assumpte

  Missatge

  Parlem

  albergs@lasalle.cat

  +34 651 64 51 39

  This website stores cookies on your computer.